Programma


Voorstelling T-Eddy on tour 9 december 2018

 

Voor de tweede maal zal deze rit georganiseerd worden in samenwerking met “de warmste week van studio Brussel“ ten voordele van de G-werking turnclub Vlamertinge.

 

Na de eerste geslaagde editie van deze rondrit, ‘ een spectaculaire sneeuweditie 2017 ‘ hebben we rekening gehouden met tips en opmerkingen van de deelnemers, we hebben  de rit een beetje aangepast:  meer proeven voor klassement, rit in 2 delen, duidelijk bol en pijl roadbook met herkenningspunten, 100 % verharde goed berijdbare wegen en vroeger aankomstuur en prijsuitdeling.

 

Alle wagens worden toegelaten old/young en hedendaagse wagens…………….zolang ze maar gekeurd en verzekerd zijn om op de openbare weg te komen.

 

Net zoals verleden jaar bedraagt de deelnameprijs 30,00 €. Hierin is inbegrepen: roadbooks, rallyplaat, goodiebag, drank en ontbijt.

Tevens is er mogelijkheid om aan te schuiven voor de warme maaltijd  ’s middags of  ‘s avonds. Er is keuze tussen stoofvlees of vol au vent met frietjes aan de prijs van 14 €  per volwassenen/ kinderen aan 7,00 € (klik hier)

 

Ook niet deelnemers aan de rit kunnen inschrijven voor een warme week maaltijd (klik hier)

 

Inschrijven kan vanaf 01-09-2018 via onze website www.t-eddy.be

Opgelet !!

Je bent pas officieel ingeschreven en opgenomen in de deelnemerslijst na betaling van het verschuldigd bedrag.

 

We hopen op een talrijke opkomst, met vriendelijke groeten,

 

T-Eddy &Co

T-Eddy on Tour rondrit: 9 december 2018 voor de warmste week: