Onze Sponsors T-Eddy on Tour 2018


 

 

T-Eddy bedankt volgende sponsors met een warm hart :

(klik op het logo voor meer)

T-Eddy on Tour 2018 (2de editie)


 

MD-Express is een koerierdienst en transportbedrijf gevestigd te Roeselare, West-Vlaanderen. 

Wij zijn opgestart als familiebedrijf en dankzij onze service en betrouwbaarheid zijn wij de laatste jaren gegroeid tot een gedreven team met meer dan 10 wagens.

Wij kunnen 100% zelfstandig werken en door onze constante groei werken we ook samen met enkele betrouwbare collega's. Deze troef resulteert dan ook steeds in een onberispelijke service waar vertrouwen en klanttevredenheid centraal staan.

Er worden sneltransporten geleverd van 1 tot 5000 kg, dit direct naar de afnemer. 

Er kunnen ook sneltransporten geleverd worden voor gekoelde en diepgevroren producten. Meer info leest u op de pagina Koeltransport.

U kunt steeds op voorhand een duidelijke prijsofferte krijgen en - indien gewenst - krijgt u als klant bij aflevering ter plaatse een bevestiging per mail.

Al onze auto’s zijn uitgerust met een navigatiesysteem zodanig dat er geen verloren tijd en kilometers zijn.

Natuurlijk zijn we ook in het bezit van de nodige verzekeringen en vervoersvergunningen ( V-24779/0..).

 

 


Bij Bisca Trofee te Vlamertinge (tussen Ieper en Poperinge) kunt u terecht voor professioneel advies voor de aankoop van uw sporttrofeeën en medaillesWe hebben reeds jarenlange ervaring in de sector, en geven u dan ook graag de nodige uitleg bij een kopje koffie.

Fotoproducten

Vanaf nu ook fotogeschenken verkrijgbaar bij Bisca Trofee. Wij bedrukken kussens, tassen, glazen, ... met uw persoonlijke foto. Een ideetje voor een uniek kerstgeschenk.

Wij leveren in gans België

 

Bekers worden steeds op het terrein geleverd. Bij afgelasting bij ons geen kosten.
Kom vrijblijvend langs in onze winkel of maak een afspraak. We geven u graag het nodige advies.

 


 

PepsiCo BeLux maakt onderdeel uit van de divisie Europe Sub-Saharan Africa (ESSA) van PepsiCo. Naast ESSA zijn ook 'North America Beverages', ‘Frito-Lay North America’, ‘Quaker Food North America’, ‘Latin America’ en ‘Asia, Middle East & North Africa’ divisies van de PepsiCo-groep.

Met bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Cheetos, Doritos, Duyvis, Gatorade, Lay's, Looza, Mirinda, Mountain Dew, Naked, Pepsi, Quaker, Smiths, Snack a Jacks en Tropicana staat PepsiCo in België in de Top 8 van voedingsmiddelenbedrijven.


 BOUWONDERNEMING VDL Comm. V.

WIm Van De Leest

Achter Kennes 5
2230 Ramsel

0496 13 16 52

wim.van.de.leest@telenet.be

BE 0649.624.440

 


 

Milcobel cvba is een bedrijf dat de melk van  2800 melkveebedrijven  ophaalt, verwerkt en commercialiseert.  De organisatie en de activiteiten van Milcobel berusten  op een coöperatief model. De melkveehouders leveren niet alleen de melk maar zijn ook de aandeelhouders van de coöperatie. Op basis  van zowel operationele als commerciële excellentie wordt er naar gestreefd om een duurzame afzet van de melk te garanderen.  

Het resultaat hiervan vertaalt zich in een faire melkprijs voor de aangesloten leden-melkveehouders.  Milcobel beroept zich op een dynamiek die transparant, robuust en betrouwbaar is. Hiermee wordt betrokkenheid gecreëerd met alle schakels van de zuivelketen.
 Welkom op onze nieuwe webshop AutoParts Balloy.

 

Zoek je een specifiek onderdeel  en staat er deze niet  tussen ? contacteer ons  , we helpen je zeker  verder 

 

Onderdelen kunnen wereldwijd verstuurd worden of   bij ons worden opgehaald na afspraak .